Wijnants Energie
Tel.:03 500 98 95

Verwarmingsketel

Bij de bouw van uw woning is de installatie van de verwarming heel belangrijk. Wijnants Energie helpt u graag bij de keuze van het juiste type verwarming. De verwarmingsketels regio Nijlen worden door ons zelf geplaatst.

Condensatieketels

Er zijn heel wat verschillende types verwarmingsketels. Van elektrisch over mazout en gas tot condensatieketels. Deze behoren allen tot ons assortiment. Wij werken hiervoor met kwaliteitsvolle merken zodat wij u een zo hoog mogelijk rendement kunnen garanderen. Na de plaatsing nemen we tevens het onderhoud voor onze rekening. Ook voor ketels die we niet zelf installeerden, kan u hiervoor bij ons terecht. Het laten plaatsen van verwarmingsketels laat u best over aan ervaren, professionele mensen. Hiervoor hebben wij speciale opleidingen achter de rug voor het onderhoud van de installaties. Wij zijn dus uw partner om de perfecte installatie te garanderen.

Contact opnemen

Wenst u bijkomende informatie te verkrijgen? Wilt u meer te weten komen over de verschillende oplossingen voor uw verwarming? Neem dan snel contact op met Wijnants Energie regio Nijlen. Wij helpen u graag verder op weg.

Contacteer ons!03 500 98 95