Wijnants Energie
Tel.:03 500 98 95

Algemene loodgieterij

Bij Wijnants Energie zit u goed voor algemene loodgieterij regio Nijlen. Hier kan u terecht voor het plaatsen, herstellen, vervangen en onderhouden van sanitair en verwarming. Zowel particulieren als professionelen kunnen staat maken op deze vakman.

Installatie en onderhoud

Wijnants Energie beschikt over verschillende certificaten voor het onderhoud van mazoutketels, gastoestellen en condensatietoestellen. Uw installatie is hier dus zeker en vast in goede handen. Steeds zorgen we voor een offerte op maat. Alle werken worden uitgevoerd met de beste materialen. Heeft u na de installatie een probleem? Dan kunt u rekenen op een service-na-verkoop. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire leidingen alsook sanitaire toestellen. Ook alle algemene loodgieterijwerken nemen wij op ons. Zo zijn wij uw partner voor alle mogelijke herstellingen van leidingen. Bovendien kan u bij ons terecht voor de plaatsing van gasketels, vloerverwarming, radiatoren en elektrische boilers.

Contact opnemen

Zoals u kan zien zijn we thuis in algemene loodgieterij regio Nijlen. Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan u graag bij met deskudig advies.

Contacteer ons!03 500 98 95