Wijnants Energie
Tel.:03 500 98 95
Voor uw veiligheid en een lagere energierekening is een regelmatig onderhoud van uw CV-ketel een must!

Voor een degelijk uitgevoerd onderhoud van uw verwarmingsketel contacteert u Wijnants Energie uit Nijlen.

Wat veel mensen niet weten is dat een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel zorgt voor minder energieverbruik en een veilige werking ervan waarborgt. Regelmatig uw ketel en de verwarmingselementen laten controleren garandeert dat uw installatie veel minder moeite moet doen om goed te werken waardoor het verbruik enorm daalt. Bovendien voorkomt u zo storingen en andere grote problemen die het gevolg kunnen zijn van een slecht functionerende CV-ketel.

Daarnaast is het onderhouden van uw centrale verwarming een wettelijke verplichting: centrale verwarmingstoestellen op stookolie ('Mazout') moeten elk jaar aan een onderhoudsbeurt onderworpen worden. Voor verwarmingsketels op gas dient dit om de twee jaar te gebeuren.

Laat dus op regelmatige basis een erkend vakman het onderhoud van uw verwarmingsketel uitvoeren. Wijnants Energie uit Nijlen is uw partner in regio Antwerpen om uw verwarmingsinstallatie na te kijken en te onderhouden, conform de wetgeving.

Centrale verwarming plaatsen?

Ook voor het plaatsen van een volledig nieuwe CV-installatie kan u bij ons terecht. In de wijde regio rond Nijlen installeren wij centrale verwarming.

Bel ons vandaag nog op voor een afspraak!

Contacteer ons!03 500 98 95