Wijnants Energie
Tel.:03 500 98 95
Regenwater afkoppelen? Wijnants Energie helpt u graag een handje!

Een gescheiden riolering is een must in regio Nijlen

Wanneer men in uw straat begint te werken mag u er zeker van zijn dat ook de riolering zal gescheiden worden. Op zich is dit geen drastische ingreep maar ook voor u zal dit uiteindelijk toch gevolgen hebben.

Indien u nog over een woning beschikt die niet recent gebouwd is, dan is het zo dat de afvoer van uw hemelwater en afvalwater waarschijnlijk nog niet gesplitst zijn.  Door de nieuwe wetgeving over het scheiden van rioleringen is dit echter verplicht en moeten veel mensen dus zorgen voor het afkoppelen van hun regenwater en een duidelijke scheiding maken tussen hemelwater en afvalwater in regio Nijlen.

Kies voor een betrouwbare partner

Dit alles laten uitvoeren brengt heel wat kosten met zich mee. De aannemers die deze werken op zich nemen, laten hun prijzen vaak de hoogte in schieten omdat ze weten dat klanten hier toch niet onderuit kunnen.

Kies daarom niet zomaar een aannemer maar ga voor betrouwbare kwaliteit tegen een scherpe prijs en laat het afkoppelen van uw regenwater bij het scheiden van de rioleringen over aan Wijnants Energie uit Nijlen.

Wij zorgen ervoor dat de werken optimaal worden uitgevoerd en houden rekening met uw budget zodat u voor deze activiteiten geen torenhoge facturen hoeft te betalen. Een gescheiden riolering brengt op deze manier allesbehalve kopzorgen mee!

Bel ons meteen voor een afspraak of vrijblijvende info!

Contacteer ons!03 500 98 95